Днес ще бъде облачно и ветровито. Ще вали дъжд, в

...
Днес ще бъде облачно и ветровито. Ще вали дъжд, в
Коментари Харесай

Студът и снегът се завърнаха, жълт код за вятър в цялата страна

Днес ще бъде облачно и прохладно. Ще вали дъжд, в Предбалкана и по високите полета на Западна България сняг, само че с понижението на температурите денем и през нощта против четвъртък дъждът в цялата страна ще премине в сняг.
Значителни ще бъдат снеговалежите в Родопите, а през нощта против четвъртък в Предбалкана и Североизточна България. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър, който към края деня в Източна България ще стартира да се ориентира от север и в североизточните региони още ще се усили. Ще има виелици и навявания. Без дъжд ще се задържи съвсем през целия ден в северозападните региони от страната. Към 14 часа температурите ще бъдат сред 2 и 7, в София към 2 градуса.
По Черноморието ще бъде облачно с превалявания от дъжд, които през нощта против четвъртък ще стартират да минават в сняг. Ще духа до сдържан до мощен северозападен вятър, който през нощта против четвъртък ще се ориентира от север и ще се усили. Максималните температури ще бъдат 7 - 8 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3 бала, само че през нощта против четвъртък ще се усили до 4 - 5 бала.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР