Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд ще има временни

...
Днес ще бъде предимно слънчево, след обяд ще има временни
Коментари Харесай

Опасно горещо в последния работен ден - къде температурите ще са най-високи?

Днес ще бъде най-вече слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на изолирани места в западната половина от страната ще превали кратковременно. Ще духа до сдържан северозападен, в Източна България - югоизточен вятър. Горещо време с оптимални температури сред 32 и 37 градуса.
Жълт код за рисково време е в действие за 13 области на страната: Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Русе, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Хасково. Очакват се оптимални температури до 35-37 градуса, бъдете деликатни!
Над Черноморието ще бъде слънчево, по здрач ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са сред 26-29 градуса, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Над планините ще бъде слънчево, към и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността и тук-там в масивите от Западна България ще превали. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 26 градуса, на 2000 метра - към 18 градуса.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР