Днес ще бъде дъждовно и ветровито. Температурите в Пловдив през

...
Днес ще бъде дъждовно и ветровито. Температурите в Пловдив през
Коментари Харесай

Ветровито и дъждовно днес, ето кога идва големият студ

Днес ще бъде дъждовно и прохладно. Температурите в Пловдив през целия ден ще останат позитивни, като се чакат оптимални стойности от 10 градуса в следобедните часове. В утринните часове живакът ще регистрира 5 градуса. През целия ден ще остане облачно със слаби валежи от дъжд, които краткотрайно ще се усилят във вечерните часове.
По морския бряг ни чака купесто-дъждовна облачност, съпроводена с сдържан до мощен източен вятър. Температурите ще останат относително високи. За Бургас се чакат оптимални 14 градуса, а за Варна - 12. В утринните часове ще бъде меко за сезона, с минимални стойности от 7-8 градуса.

УТРЕ

Валежите последователно отслабват

В четвъртък времето над цялата страна ще е облачно и с валежи. Валежите към този момент ще бъдат доста по-слаби, като в късните часове се чака последователно да стопират. Изключение вършат единствено западните елементи на страната, където се чака ясно и даже слънчево време.

ВДРУГИДЕН

Повече слънце води и намаляване на градусите

Петъчният ден ще стартира с чисто и безоблачно небе съвсем в цялата страна. Валежи, както и формиране на обилни облаци не се чакат. Въпреки това температурите ще падна с няколко градуса и по този начин в ранните часове ще се движат от -4 градуса за региона на Велико Търново до 1 градус в Пловдив и Бургас. Максималните стойности няма да надвишават 7-8 градуса в цялата страна макар слънчевото време.

Очаквани оптимални температури

Пловдив 10

Пазарджик 10

Смолян 8

Стара Загора 12

Хасково 12

Сливен 12

Кърджали 11

Бургас 14

София 6

Атина 21

Париж 5

Берлин 2

Рим 15

Виена 6

Москва 1

Лондон 8
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР