Днес ще бъдат повдигнати наказателни обвинения срещу президента Александър Вучич

...
Днес ще бъдат повдигнати наказателни обвинения срещу президента Александър Вучич
Коментари Харесай

Вучич и неговият брат отиват на съд заради афера с ферма за марихуана

Днес ще бъдат повдигнати наказателни обвинявания против президента Александър Вучич и брат му Андрей.
Твърди се, че двамата са свързани с ферма за марихуана във фермата „ Йованица “ във Войводина. Делото ще бъде заведено от неговия политически съдружник, с цел да помогне да се почисти името на президента на страната, оповестяват БГНЕС.
Самият Вучич заяви за наказателните обвинявания против себе си, заявявайки, че ще бъде съден от подпредседателя на неговата ръководеща Сръбска прогресивна партия /СПП/ - кметът на Нови Сад Милош Вучевич, с цел да разкрие истината за „ Йованица “, в която дружно с био зеленчуци се отглежда и марихуана, като започва следствие от прокуратурата и полицията.
"Вучевич ще повдигне обвинявания против мен и Андрей поради „ Йованица “, с цел да бъдем изслушани и да се създадат заключения ", съобщи Вучич в събота по време на презентация на съветски хеликоптери на военното летище „ Батайница‘, в отговор на обвиняванията на опозицията.
Предполагаемо позвъняване на Колувия до брата на президента беше публично опровергано на конференция предходната седмица от министъра на полицията Небойша Стефанович.
Предраг Колувия е притежател на фермата „ Йовница “, получила държавни дотации за развъждане на биологична храна в стопанство край Стара Пазова, във Войводина.
Полицията арестува Колувия на 14 ноември. При спомагателна инспекция във фермата били открити 800 кг изсушен канабис.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР