Днес ща станем свидетели на мач, който българските фенове на

...
Днес ща станем свидетели на мач, който българските фенове на
Коментари Харесай

Завръщането на Григор на Sofia Open: Коментирайте днешните мачове


Днес ща станем очевидци на мач, който българските почитатели на тениса чакаха доста дълго. Пет години след последното си присъединяване в шампионата Григор Димитров се завръща на Sofia Open и ще излезе ма централния корт в „ Арена Армеец “ в първи мач от вчерната сесия, а негов конкурент ще бъде международният №71 Иля Ивашка.

След този конфликт на корта ще излезе друга от звездите на българския тенис. Александър Лазаров ще опита на надгради над успеха против Иржи Лехечка в първи кръг, само че трудността пред него е доста съществено – международният №30 Лоренцо Музети.

Програмата стартира в 12:00 ч. с мача сред Лоренцо Сонего и Бернабе Сапата Мирайес, след което един от ветераните в шампионата – Фернандо Вердаско, ще се изправи против шестия подложен Николоз Басилашвили.

На шампионата в Сеул вниманието ще бъде ориентирано най-много към четвъртия подложен Денис Шаповалов, който стартира присъединяване си с мач против Жауме Мунар.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно в Тел Авив следва доста забавен конфликт сред Доминик Тийм и поставения под №2 Марин Чилич, който ще стартира не преди 20:00 ч. Преди това ще забележим напълно американски дуел, в който един против различен ще се изправят Максим Креси и Себастиан Корда.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

На WTA 250 шампионата в Палермо ще забележим на корта шампионката на US Open за 2017 година Слоун Стивънс във втори мач от програмата, а нейна съперничка ще бъде Данка Ковинич. Не преди 15:30 ч. оглавяващата схемата Мария Сакари ще се изправи против Аранча Рус.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

В 12:00 ч. Белинда Бенчич ще открие днешната стратегия на шампионата в Талин с мач против Кейти Болтър, след което третата в схемата Беатрис Хадад Мая ще опита да преодолее Линда Носкова.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР