Днес Шайлин Удли навършва 28 години. Бихме пожелали творчески успехи

...
Днес Шайлин Удли навършва 28 години. Бихме пожелали творчески успехи
Коментари Харесай

Нарко предизвикателството на Шайлин Удли

Днес Шайлин Удли навършва 28 години. Бихме поискали креативен триумфи на актрисата от " Големите дребни неистини " и " Вината в нашите звезди " , само че виждаме, че тя си ги има това излиза наяве и от последната кино вест, обвързвана с нея - присъединяване й в драмата Girl Named Sue .
 Шайлин с Мерил Стрийп в

Шайлин с Мерил Стрийп в "Големите дребни неистини "

Филмът, който ще е режисиран от Фернандо Коимбра ( " Наркос " ) , е основан на действителната история на сътрудника от Агенцията за битка с опиатите Сю Уебър- Браун. Тя играе значима роля в основаването на специфичния протокол за отбрана на деца, които са изложени на допир с опиати.

Действието на Girl Named Sue се развива през 90-те години в Калифорния по време на взрива на метамфетаминовата рецесия . Докато се пробва да откри мястото в най-вече мъжкия свят на Агенцията за битка с опиатите, Сю схваща цялостната индиферентност на службата към ориста на деца, открити по време на акции против нарколаборатории и пласьори .
 Снимка 405377

Уебър-Браун съумява с доста старания да издейства основаването на специфичен протокол, който цели да се обърне особено внимание на лицата под 18 години, които по една или друга причина се оказват забъркани или изложени на среда, в която се употребяват и/или търгуват опиати.

Сценарият на Girl Named Sue е дело на Лиза Коул и Марк Монро, работили по шокиращия документален филм " Пещерата " . Снимките на кино лентата с присъединяване на Шайлин Удли стартират през февруари 2020 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР