Днес SEAT обяви, че първото в историята на новата й марка-

...
Днес SEAT обяви, че първото в историята на
новата й марка-
Коментари Харесай

Първата официална кола на FC Barcelona е ...

Днес SEAT разгласи, че първото в историята на новата й марка- CUPRA, напълно самостоятелно разработено пазарно предложение- луксозният състезателен SUV Formentor, ще изпълнява ролята на първи в историята на FC Barcelona официален автомобил.

CUPRA Formentor, предварителни поръчки за закупуването на която стартират да се приемат от на следващия ден, ще се създава в завода на SEAT в Марторел, а първите представители на автомобила ще бъдат от специална пилотна серия. Всеки един от модела ще бъде оборудван с двулитров TSI турбоагрегат с оптималната мощ от 310 конски сили и оптимален въртящ момент от 400 Нм. Екстериорът на колите ще бъде изпълнен в Petrol Blue Matt цвят и ще бъде акцентират с голям брой медни приложения, в това число и решени в същия цвят 19-цолови алуминиеви джанти.

Първите представители на пилотната серия на r ще бъдат доставени на притежателите си през есента, а от идната година в модификационното портфолио на модела ще бъде добавена и зареждаема (plug-in) хибридна версия с оптималната мощ от 254 конски сили и опция за изминаването на към 50 километра в чист електрически режим.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР