Днес се видя отново, че съдебната реформа приключи, но подмяната

...
Днес се видя отново, че съдебната реформа приключи, но подмяната
Коментари Харесай

Нинова: Лодката на Христо Иванов акостира в прегръдката на ДПС

Днес се видя още веднъж, че правосъдната промяна завърши, само че подмяната продължава. Това разяснява водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по отношение на настоящата политическа конюнктура.

Лодката на Христо Иванов дебаркира в прегръдката на Движение за права и свободи. Политическа партия, които бяха основани за изчегъртване на Борисов, избавиха имунитета му. “Възраждане " се прегърнаха с ГЕРБ да прокарат отделянето на следствието от прокуратурата и през днешния ден ГЕРБ гласоподава тъкмо назад. Прелъстени и изоставени.

Резултатът от това прегрупиране: Борисов е избавен от следствие (засега). Политическа партия и Демократична България предадоха гласоподавателите си и изгубиха морал и достолепие. “Възраждане " оформиха новата тройна коалиция. И през днешния ден приканват да не се бърза с избора на нов основен прокурор. Наместиха се и статуквото към този момент ги устройва.

Ние оставаме опозицията. Ние не предаваме хора. И в случай че не бързате с основен прокурор, побързайте с единственото свястно нещо сега - бюджета. Там ние “БСП за България " ще предложим опция за България и за народа ", посочи Нинова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР