"Днес се срещнах с ученици в 12 клас от СУ

...
"Днес се срещнах с ученици в 12 клас от СУ
Коментари Харесай

Цветанов увери младите, че политиките на ГЕРБ са насочени именно към тях

"Днес се срещнах с възпитаници в 12 клас от СУ „ Васил Левски “ в Севлиево. Те посетиха Народното събрание по покана на народния представител Иглика Събева. Заявих пред младежите, че ГЕРБ като ръководеща партия залага на политики, ориентирани точно към тях, с цел да може те да учат и да се развиват в България ", заяви зам. - ръководителят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила.

"Ние работим за висок стопански напредък и по-високи приходи, ниска безработица и създаваме стратегии за образования и претовареност на младежи до 29 години. Особено значимо за нас е, че в ГЕРБ има доста младежи, които се развиват на всички равнища на ръководство в страната – тяхната дума се чува, те са моторът на партията ", разясни той.



Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

"Обясних пред учениците от Севлиево, че образованието е един от най-определящите фактори в живота на човек, само че е доста значимо на първо място да бъдем хора. Както в живота, по този начин и в политиката би трябвало да можем да приказваме с съперника си, да чуваме и мнението на другите. Така се раждат най-хубавите решения в полза на всички български жители ", написа във Facebook зам. - ръководителят на ГЕРБ.



Снимка: Фейсбук/Цветан Цветанов

"След диалога ни младежите разгледаха Народното събрание, срещнаха се с работата на институцията и законодателната активност ", заяви още Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР