Днес се сложи точка поне засега на този процес -

...
Днес се сложи точка поне засега на този процес -
Коментари Харесай

ДПС след отменянето на златните паспорти: Схемата за набеждаването на Пеевски по закона Магнитски рухна

" Днес се постави точка най-малко към този момент на този развой - поданство против вложения. Най-важното - беше признато предлагането ни всички случаи, при които има издадени златни паспорти, да бъдат тествани един по един. " - съобщи Йордан Цонев от ПГ на Движение за права и свободи откакто депутатите дефинитивно сложиха завършек на " златните паспорти "

" Законодателната самодейност е и на Делян Пеевски. Той беше наклеветен по закона " Магнитски ". Днес стана ясно, че тази скица за неговото набеждаване по " Магнитски " рухна. Това беше скроена неистина от медийния и енергиен олигарх Иво Прокопиев. Истината за нашия сътрудник излезе. При инспекцията следите ще отведат другаде. Ние сме доста задоволени и ще следим с интерес инспекциите. Ще работим и да отпаднат капиталовите визи. " - сподели още Цонев

Хамид Хамид от Движението за права и свободи добави, че с отпадането на " златните паспорти " България е съумяла да заличи срама от години.

" България беше посочена от Европейска комисия и Екологичен потенциал за измами със златни паспорти. Ще продължим да подаваме сигнали за всяка машинация. " - сподели Хамид.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР