Днес се състоя церемонията по награждаването на най-добрите състезатели и

...
Днес се състоя церемонията по награждаването на най-добрите състезатели и
Коментари Харесай

Лекоатлетка и ватерполисти са Спортист и Отбор №1 на Варна за януари

Днес се състоя церемонията по награждаването на най-хубавите състезатели и тимове на Варна за месец януари`2019. Директорът на дирекция „ Спорт “ Кристиан Димитров връчи премиите на призьорите, а по-късно всички се почерпиха на коктейл в чест на спечелилите.

Състезателката по лека атлетика Елена Георгиева от СКЛА Черно море Атлетик стана състезател на Варна за месец януари`2019. Елена е топ състезателка на България при девойките, като реализира съществени триумфи и взе участие на мощни интернационалните конгреси. Нейна треньорка е Иванка Тихова. Елена завоюва златото на Директива за птиците в дисциплината 400 м в зала при девойките старша възраст. На шампионата варненката сграбчи и второ златно отличие в щафетата на 4х400 м.

Отбор на месец януари е отборът по водна топка КПС Варна. Те се класираха трети след първия квалификационен кръг на държавното в Бургас за мъже, а по-късно направиха чудесно показване и влязоха във финалната четворка на страната. Награди получиха основният треньор в клуба Найден Найденов и капитанът и вратар на мъжкия отбор Станислав Райков.



В онлайн анкетата преди всичко е лекоатлетката Наталия Кременска. Тя е представител на СКЛА Черно море Атлетик. Наталия събра 80 % от гласовете. Тя завоюва  два златни медала на 1500 м и 3000 м от държавното за девойки младша възраст и два бронзови медала от конкуренцията в старшата.



За състезател №1 на варненското спортно учебно заведение за първия месец на тази година е оповестена Виктория Вълчева, състезателка по художествена гимнастика на СКХГ ЧАР-ДКС с треньор Дарина Кирякова. Виктория завоюва сребърен орден на въже на мощен интернационален шампионат в Лас Вегас, Съединени американски щати.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР