Днес се разходихме в парк „Дъбника” във Враца. Разговаряхме с

...
Днес се разходихме в парк „Дъбника” във Враца. Разговаряхме с
Коментари Харесай

Андрей Вълчев: Да върнем откраднатото преди 11 години достойнство на българите /видео/

Днес се разходихме в парк „ Дъбника” във Враца. Разговаряхме с посетителите, доста младежи и доста ангажирани баби, които се занимаваха с внучетата. Поставиха няколко съществени въпроса, като първия от тях е „ по какъв начин се гледат деца с 40 лв. на месец”? Мисля, че страната може да поддържа младите и образовани родители с доста по-сериозни запаси. Бабите ни зададоха и въпрос от къде да вземат пари за внучето, като пенсията им е 381 лв., а сметката им за ток е 180 лв.. Това сподели Андрей Вълчев, лидер на листата от претенденти за депутати на „ Изправи се! Мутри вън “ за Враца.
НОМЕР 18 В БЮЛЕТИНАТА
Мисля, че е извънредно време да дадем на българските жители от дълго време откраднатото им преди 11 години достолепие. Време е младежите да раждат умерено. Ние от коалиция „ ИЗПРАВИ съдебна експертиза! МУТРИ ВЪН! “ призоваваме да гласувате с номер 18 в бюлетината, тъй като ние имаме ясна стратегия за поощряване на раждаемостта.

- Заплащане на еднократни помощи за раждане на първо дете в размер на 2 000 лева, на второ дете – 3 000 лв., на трето дете – 4 000 лева, за раждането на всяко последващо дете – по 300 лева
- Изплащане на еднократна помощ по 10 хиляди лева за всяко второ и трето дете на родители, които работят и са обезпечени за последните 2 години. Мярката ще подкрепи към 10 хиляди деца.
- Увеличаване на майчинството през втората година до 60% от работната заплата, само че не по-малко от минималната работна заплата. Мярката ще подкрепи към 60 хиляди майки.
Ние от коалиция ИЗПРАВИ съдебна експертиза! МУТРИ ВЪН! продължаваме да настояваме за преизчисляване на пенсиите, добави още той.
Останалите оферти за обективна обществена политика може да намерите в предизборна стратегия на коалиция „ ИЗПРАВИ съдебна експертиза! МУТРИ ВЪН! “
НОМЕР 18 В БЮЛЕТИНАТА
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР