Днес се проведе пресконференция, свързана с кампанията Да живее Ботев

...
Днес се проведе пресконференция, свързана с кампанията Да живее Ботев
Коментари Харесай

Феновете на Ботев събраха 280 хил. лева за спасението на клуба!

Днес се организира конференция, обвързвана с акцията " Да живее Ботев Пловдив ", оповестява Sportal.bg. Брифингът се състоя в залата за конференции въз основата на " канарчетата " в Коматево, а в него взеха присъединяване членове от екипа на акцията, Атанас Пашев от златното потомство на Ботев (Пд), Михаил Манолов и Тодор Бочев. "

Дарителски документи, доказващи, че клубът и преди е прибягвал до помощта на почитателите - (дарителски фонд за монумент на Христо Ботев) и (дарителска акция за изграждане на стадион).
 Феновете на Ботев събраха 280 хиляди лв. за спасението на клуба!
Михаил Манолов: " Вече има наддавателно предложение от името на Ботев (Пд). Процедурата е задействана и няма връщане обратно. Другата алтернатива е банкрут на Ботев. Всички имаме вяра, че акцията ще приключи сполучливо. Крайната дата ще бъде оповестена в допълнение. Парите, които са в сметката, ще бъдат теглени при специфични условия и от особено упоменати хора. Всички проведени почитатели на Ботев (Пд) стоят зад акцията. Всички проведени структури, цялата ботевистка общност поддържа тази акция. Няма връщане обратно. Всички би трябвало да знаят, че не стигнем ли до завършване на акцията, това значи банкрут на Ботев. 280 хиляди лв. набраната сума досега ".

Начини за подаяние:

- Превод към банковата сметка на клуба;

- Чрез платформата HelpKarma;

- Виртуални билети посредством платформата на Eventim, пред касата на Община Пловдив, бензиностанциите на OMV, книжарци Orange и от почитател магазина на Ботев;

- Участие в търг с артикули;

- Чрез специфичната фланелка за идеята, пусната в продажба от през днешния ден. Всички доходи ще бъдат напълно за събирането на сумата 565 хиляди лв.. Цената е 20 лева;

- Чрез слагането на банер в формалния уебсайт на Ботев (Пд); (предложението е за фирми)

- Всички членски карти (настоящи и нови членове) могат да почнат да внасят членския си импорт, който ще отиде като подаяние за идеята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР