Днес се проведе поредното заседание по делото за зверската катастрофа,

...
Днес се проведе поредното заседание по делото за зверската катастрофа,
Коментари Харесай

Отложиха делото за адската катастрофа на Стария пазар във Враца, при която загина човек

Днес се организира следващото съвещание по делото за зверската злополука, която лиши живота на Виктор Добренов – Горилата, научи организация BulNews. Процесът още веднъж бе отсрочен поради предоставени спомагателни задания по повторната авто-техническата експертиза на колите, направена в Плевен.
Припомняме, че жестокият конфликт, за който първо организация BulNews заяви, стана на вечерта на 28 юли 2017 година на светофара бул. „ Мито Орозов “ в региона на Стария пазар. При тежкия случай почина 34-годишният Виктор от Криводол, а трима бяха тежко ранени. Сред потърпевшите бе и служител на реда Венци Ангелов от града под Околчица, който се движел с колело в региона, когато двата автомобила се размазали на пътя и го помели.
Сблъсъкът е станал сред „ БМВ “ и „ Пежо “, а починалият е пътувал във френската кола. Той е изхвърчал през стъклото и е паднал на стълбите на подлеза.
Според направените досега експертизи и двете коли са се движили с доста висока скорост. Цифрите на врачанските специалисти сочеха, че баварецът, ръководен от Томо Томов, се е движел със 103 км/ч., което е повече от два пъти над разрешената. Повторна авто-техническа експертиза, направена в Плевен обаче открила, че врачанските специалисти са сбъркали и Томов е карал със 137 км/ч. при разрешени 40 км/ч.
Данните от експертизите сочат, че и двамата водачи са отговорни за конфликта. „ Пежо “-то било карано от Ивайло Росенов, който седнал зад кормилото с 0.5 промила алкохол. Според осведомени двамата обвинени са тествани за алкохол, само че не и за съществуване на наркотични субстанции.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР