Днес се проведе първото заседание по делото за зверската катастрофа,

...
Днес се проведе първото заседание по делото за зверската катастрофа,
Коментари Харесай

Отложиха делото срещу двамата виновни за катастрофата, при която загина Виктор Горилата във Враца /снимки/

Днес се организира първото съвещание по делото за зверската злополука, която лиши живота на Виктор Добренов – Горилата, видя кореспондент на BulNews.bg.
Ходът на делото бе отсрочен, защото не всички наследници на умрелия били конституирани в процеса. Магистратите постановиха сестрата на Горилата да бъде призована и да се яви в правосъдната зала.
Припомняме, че жестокият конфликт, за който първо организация BulNews заяви, стана на вечерта на 28 юли предходната година на светофара бул. „ Мито Орозов “ в региона на Стария пазар. При тежкия случай почина 34-годишният Виктор от Криводол, а трима бяха тежко ранени. Сред потърпевшите бе и служител на реда Венци Ангелов от града под Околчица, който се движел с колело в региона, когато двата автомобила безусловно се размазали на пътя.
Сблъсъкът е станал сред „ БМВ “ и „ Пежо “, които съгласно направените досега експертизи са се движили с доста висока скорост. Цифрите сочат, че на едната кола е била 103 км/ч., което е повече от два пъти над разрешената. Данните от експертизите сочат, че и двамата водачи са отговорни за конфликта.
Смазаното „ БМВ “ е било ръководено от Томо Томов, който работи в автомивка в града, а „ Пежо “-то пък било карано от Ивайло Росенов, който седнал зад кормилото с 0.5 промила алкохол. Според осведомени двамата обвинени са тествани за алкохол, само че не и за съществуване на наркотични субстанции. Днес и двамата влязоха с юристите си в правосъдната зала. На делото участваха и потърпевшите от кървавия случай и майката на починалия 34-годишен мъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР