Днес се проведе първото изнесено заседание на Националния съвет на

...
Днес се проведе първото изнесено заседание на Националния съвет на
Коментари Харесай

Младежите на БСП проведоха заседание на Националния съвет

Днес се организира първото изнесено съвещание на Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия за новия мандат. То се състоя във Варна, а домакини бяха Младежко обединяване в БСП-Варна.

Заседанието имаше за цел да начертае целите за работа на МО в Българска социалистическа партия до края на 2022 година и да избере членове на Оперативното бюро на МО в Българска социалистическа партия, както и да образува комисии към Националния съвет на обединяването.

Официални посетители на събитието бяха организационният секретар на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов, ръководителят на БСП-Варна Павел Раличков и членове на управлението на локалната организация.

Председателят на Националния съвет на МО в Българска социалистическа партия Габриел Вълков показа своя проект за работа до края на 2022 година и направи оферти за състав на управителните органи на обединяването - членове на Оперативното бюро и ръководители на комисии към Националния съвет на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

След избора на органи на МО в Българска социалистическа партия и приема на проект за работа, младежите организираха полемика за настоящата политическа конюнктура.

След съвещанието младежите организираха самодейност в центъра на морския град и донесоха положително въодушевление на жителите и гостите на Варна като раздадоха стотици балони.

Младежите проведоха и акция, с която още един път да затвърдят потребността от незабавни ограничения, свързани с кражбата на над 435 милиона лв., публично предопределени за удълбочаване на канала на Варненското езеро, за който неведнъж алармираха представители на БСП-Варна.

Членове на МО в Българска социалистическа партия участваха и в митинг против изгонването на 70 съветски дипломати от територията на Република България.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР