Днес се проведе областно ученическо състезание по безопасност на движението,

...
Днес се проведе областно ученическо състезание по безопасност на движението,
Коментари Харесай

Областно ученическо състезание по безопасност на движението се проведе в Борован

Днес се организира регионално ученическо съревнование по сигурност на придвижването, което е под надпис "Да запазим децата на пътя - 2019 ". Организатори са община Борован, главно учебно заведение „ Отец Паисий “ село Борован, регионална администрация - Враца, център за методическа и възпитателна работа по БДП - Враца, районно ръководство по образованието град Враца, Оценка за съвместимост на БЧК - Враца, съюз на българските автомобилисти - Враца, бранш „ Пътна полиция " - Враца.
Съревнованието се организира в главно учебно заведение „ Отец Паисий “ село Борован, което е миналогодишният победител в конкуренцията. Участници са тимовете спечелили от общинските надпревари:
ОУ „ Отец Паисий “ село Борован;
ОУ „ Отец Паисий “ град Мизия;
СУ „ Христо Ботев “ град Враца;
ОУ „ Христо Ботев “ град Бяла Слатина;
ОУ „ Христо Ботев “ град Козлодуй;
СУ „ Св.Св. Кирил и Методий “ град Криводол;
Кметът на община Борован инж. Десислава Тодорова откри надпреварата, като приветства с добре пристигнали дребните състезатели и им пожелаваме сполучлива, ползотворна работа и почтено показване в надпреварата.
В тимовете се включват възпитаници от 5, 6, и 7 клас. Състезанието се организира на 5 стадия, в които под формата на въпроси, проби и игри, са показани изучаваните познавателни структури.
На първо място се класира тимът на СУ „ Христо Ботев “ град Враца, който ще вземе присъединяване в Националното ученическо съревнование по сигурност на придвижването. Второто място е за ОУ „ Отец Паисий “ село Борован с началник Евгения Коцовска, а трети са ОУ „ Отец Паисий “ град Мизия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР