Днес се проведе национален съвет на СДС. Представителите на партията

...
Днес се проведе национален съвет на СДС. Представителите на партията
Коментари Харесай

Националният съвет на СДС даде зелена светлина за споразумението с ГЕРБ за Евроизборите

Днес се организира народен съвет на Съюз на демократичните сили. Представителите на партията трябваше да решат, дали да упълномощят управлението да подпише съглашение с ГЕРБ за взаимно явяване на изборите за европейския парламент, които ще се проведат в завършек на месец май тази година, оповестява " Днес Плюс ".

На съвещанието беше решено, че Националният съвет на Съюз на демократичните сили дава мандат на ръководителя на партията да завърши договарянията с Политическа партия ГЕРБ и да подпише политическо съглашение за взаимно явяване на идните Европейски избори на 26 май 2019 година

Националният съвет също така реши да редуцира периода за номиниране за претенденти на Съюз на демократичните сили за Европейските избори, който беше избран на предходния Национален съвет на 15 март. До 11 часа във вторник, 26 март, номинации ще се одобряват в централата на партията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР