Днес се появи първи сигнал за завишени цени на плажните

...
Днес се появи първи сигнал за завишени цени на плажните
Коментари Харесай

БЕЗПЛАТНОТО на Ангелкова: 64 лв. за два чадъра на Слънчака

Днес се появи първи сигнал за повишени цени на плажните услуги по българското Черноморие, откакто жена разгласява в обществените мрежи фотография на фискален бон с цена от 64 лева, за която твърди, че е получила два чадъра и четири шезлонга.

Сигналът идва от профил на жена с име Gergana Dimitrova във фейсбук. По-късно обаче дамата изтри обявата си, което слага под подозрение дали не е основала подправена вест със остаряла касова записка с подправена дата.

Буквално преди по-малко от две седмици министър Николина Ангелкова разгласи, че Министерството на туризма е договорило цените на този жанр услуги да не надвишават 5 лева за чадър или шезлонг с всички концесионери по морските курорти. Конкретно в Слънчев бряг, от където е и подаден сигналът, цената би трябвало да е не по-висока от 4 лева

Простата аритметика демонстрира, че госпожа Dimitrova е платила по 10 лева за шезлонг (общо 40 лева.) и по 12 лева за чадър (общо 24 лева.), с цел да се образува посочената сума. На бележката обаче е изписано единствено “Плажна у-га “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР