Днес се появи информация, че вече е създадена версия на

...
Днес се появи информация, че вече е създадена версия на
Коментари Харесай

Google активно работи върху версия на Chrome за Windows 10 за ARM процесори

Днес се появи информация, че към този момент е основана версия на Гугъл Chrome, особено за операционната система Windows 10 за ARM процесори. Най-характерната линия на новия браузър е извънредно ниската консумация на електрическа сила с помощта на употребяваните нови логаритми и софтуерни технологии. От другите по-интересни благоприятни условия можем да споменем, че браузърът работи, даже и когато операционната система е в пестелив режим.



Информацията, че Гугъл интензивно работи върху версия на Chrome за ARM архитектури, изтече от един от експертите на интернет колоса, който неизвестно за какво, в новата версия на енджина Chromium Gerrit добави информация за правенето на специфична версия на браузъра Chrome за компютри, основани на процесорите на Qualcomm. Очаква се, че финалната версия на новия уеб браузър ще стане подготвена през първото тримесечие на 2019 година.

Мненията на потребителите и експертите се разделиха. Някои смятат, че Chrome за ARM процесори ще е от изгода за Microsoft, тъй като потребителите към този момент ще разполагат с ARM браузър, работещ под ръководството на Оценка за съвместимост Windows 10 за ARM процесори и ще повиши нейната известност. Други са на мнение, че по този метод внезапно ще спадне известността на Edge – фирменият браузър на Microsoft.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР