Днес се потвърдиха нещата, за които вчера ви предупредихме. Явно

...
Днес се потвърдиха нещата, за които вчера ви предупредихме. Явно
Коментари Харесай

Петков отговори: Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект?

Днес се потвърдиха нещата, за които през вчерашния ден ви предупредихме. Явно опцията да се образува постоянно държавно управление, което да реформира службите и да вкара България в Шенген, е основната причина за днешната офанзива. Това съобщи водачът на Политическа партия Кирил Петков в отговор на обвиняванията, отправени от Радостин Василев по-рано през днешния ден.

„ Днес от сутринта има съгласуваност на про-руските сили в България, в това число „ Възраждане “, а след конференцията – и Българска социалистическа партия “, добави още той и означи, че значим факт от конференцията е било това, че шефът на ДАНС нощес е оситурил защита на постоянен народен представител.

„ Само да напомня, че ДАНС в никакъв случай не охранява обособени лица, тъй като няма такива пълномощия. ДАНС охранява единствено стратегически обекти. Стана ли за ДАНС Радостин Василев стратегически обект? Президентът знае ли за тези среднощни диалози? Възможно ли е в този диалог някой да е спрял стартирането на всички записи, които бяха готови “, попита Петков.

„ Открито заявяваме, че всеки претендент, който ще предложим, ще държим да има чисто минало, да не е бил част от незаконна група в България или Европа, както и да не е бил сътрудник “, съобщи той и зададе разумният въпрос: Бави ли президентът мандата синхронизирано с конференцията на Василев?

Петков прикани всеки безсънен жител да изслуша целия запис от Националния съвет на партията.

Етикети: Кирил Петков
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР