Днес се подновяват битките в родната Първа Лига. Пролетният полусезон

...
Днес се подновяват битките в родната Първа Лига. Пролетният полусезон
Коментари Харесай

Първа Лига пак е тук, Давид и Голиат на старта на пролетния дял

 Депутат ще свири в повторния дебют на Любо Пенев
Днес се възобновяват борбите в родната Първа Лига. Пролетният полусезон започва в Стара Загора, където на " Трейс сцена " локалният Верея посреща Лудогорец. Домакините са закотвени на дъното без победа и единствено 5 точки, а " орлите " летят високо с шест точки преднина пред втория ЦСКА. Двубоят е с начален час 17:30, а основен арбитър ще бъде Николай Йорданов

На конференцията преди срещата, треньорът на отбора от Разград съобщи терзанията си за играта на тима и добави, че лидерската позиция задължава Лудогорец да печели дуелите си с атрактивен футбол. Очаква се новопривлеченият пазач Пламен Илиев да дебютира, а Натанаел сигурно пропуща мача. Защитникът е осъден да тренира с юношите, защото отхвърля да преподпише изтичащият му през лятото контракт.

В щаба на Верея също има защо да се тревожат. Старозагорци стартират с нов треньор в лицето на Олександър Севидов, който заменя на поста Небойша Миличич. В подготовката те записаха едвам един триумф против тимове от второто и третото равнище на българския футбол.  
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР