Днес се ограничава движението по отсечките Смолян - Стойките и

...
Днес се ограничава движението по отсечките Смолян - Стойките и
Коментари Харесай

Ограничава се движението по отсечките Смолян - Стойките и Пампорово – Смолян заради рали

Днес се лимитира придвижването по правите Смолян - Стойките и Пампорово - Смолян поради „ Рали Спринт Пампорово 2023 ", оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура " (АПИ).

Движението ще бъде лимитирано от 8:30 ч. до 11:30 ч. Трафикът ще се пренасочи по обходен маршрут по направлението Смолян - Девин, като ще се минава по път III-8641 Пампорово - (Смолян-Стойките) и път III-864 Пампорово - Стойките. През този часови период отпада възбраната за придвижване на моторни транспортни средства с товар над 3,5 т по път ІІІ-8641 Пампорово - Смолян.

От 11:30 ч. до 14:30 ч. ще бъде лимитирано придвижването по път III-8641 Пампорово - (Смолян - Стойките) от курорта Пампорово /при кръстовището с път III-864 Пампорово - Стойките/ до кръстовището с път III-866 Смолян - Стойките. Обходният маршрут за всички транспортни средства по направлението Смолян - Пампорово - Пловдив е по път III-866 Смолян - Стойките, път III-864 Пампорово - Стойките и назад.

Необходимо е водачите да карат деликатно, да съблюдават пътната сигнализация и напътствията на контролните органи, припомнят от АПИ.

„ Рали Спринт Пампорово 2023 " ще предложи пет скоростни стадия с обща спортна дължина от 43 километра, оповестиха по-рано уредниците на надпреварата. Тази година към маршрута се прибавя 1,85 километровия супер специфичен стадий на име „ Смолян ", който ще се организира по улиците на града, където ще бъде и церемонията по награждаването.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР