Днес се очаква прокуратурата да внесе искане в съда за

...
Днес се очаква прокуратурата да внесе искане в съда за
Коментари Харесай

Бащата на пребития от цигани военен: Връщал се е жив и здрав от мисии зад граница, а в родината му се случи това нещо

Днес се чака прокуратурата да внесе искане в съда за непрекъснатото задържане под стража на двамата младежи, които пребиха боен.

33-годишният Валентин Димов е в болница в тежко положение поради забележка на пътя, която направил на двете момчета от ромски генезис на Богоявление.

В петък някогашни военнослужещи ще излязат на митинг в поддръжка на своя сътрудник.

„ Имаме две прелестни момиченца по-голямото дете знае част от истината – че татко й е ударен в главата и е в болница, а по-малко дете не схваща към момента ”, обясни пред БТВ Атанаска Димова – брачна половинка та командоса.

„ Не е очаквал обстановката да се развие по този метод, не е очаквал да бъде атакуван. Почти всеки ден сме очевидци на такива произшествия, само че такава свирепост и грубост за първи път виждам, без сериозен мотив, просто от едно сдърпване ”, показа и бащата на Валентин Димов.

Той сподели още, че синът му има три задачи зад граница, че е почтен и заслужен българин, с добър професионален опит. „ От всички тези задачи се е прибирал жив и здрав, а в родината му да се случи това нещо ”, означи бащата.

Според майката на потърпевшия боен, той има добра подготовка, само че не е желал да се бие с младежите, желал е да им направи забележка и не е очаквал, че ще се стигне до пердах.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР