Днес се очаква почти тихо време, с минимални температури между

...
Днес се очаква почти тихо време, с минимални температури между
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 4 април

Днес се чака съвсем безшумно време, с минимални температури сред 1° и 6°. Утре ще бъде най-вече облачно, с превалявания от дъжд, основно в Южна България. Ще духа слаб до сдържан източен вятър. Максималните температури в Южна България ще бъдат сред 8° и 12°, в Северна сред 13° и 17°, в София към 10°. Атмосферното налягане ще стартира постепенно да се покачва и ще бъде малко по-високо от междинното за месеца. Това заяви за Агенция " Фокус " Христо Христов, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
Над Черноморието ще бъде облачно, по южното крайбрежие с превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 12°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще бъде облачно, по високите елементи и мъгливо. Ще превалява сняг. Вятърът ще се ориентира от изток-североизток и ще бъде сдържан и мощен. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 3°, на 2000 метра - минус 1° - 0°.
В неделя ще бъде ветровито; с сдържан и мощен североизточен вятър ще проникне малко по-студен въздух и дневните температури едва ще се намалят. Ще доминира облачно време, към момента тук-там, основно в Южна България, ще има и слаби валежи от дъжд. Към края на деня и през нощта против понеделник облачността ще намалее, в доста региони до изясняване. В понеделник вятърът ще е от изток-североизток, ще отслабне до сдържан. Повече облачност ще има към момента над по-южните региони, само че и там до вечерта ще намалее. Във вторник ще бъде най-вече слънчево. Вятърът ще резервира посоката си, само че ще отслабне още; ще бъде относително хладно за интервала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР