Днес се навършват 15 години от първата шампионска титла, която

...
Днес се навършват 15 години от първата шампионска титла, която
Коментари Харесай

Моуриньо за 15-ата годишнина от първата си титла в Премиър лийг: Мисля за четвъртата

Днес се навършват 15 години от първата шампионска купа, която Жозе Моуриньо завоюва с Челси в Премиър лийг. Това се случи, откакто Челси победи Болтън с 2:0 през 2005-а. След това Специалния подвигна трофея още два пъти, а към този момент си показва и купа №4.

" Предпочитам да мисля за това, че ще печеля четвърта купа в Премиър лийг. Вече имам три и избирам да мисля за четвъртата ", съобщи португалецът.

" Футболът ми липсва. Предпочитам обаче да кажа, че ми липсва нашият свят. Мисля, че за всички ни е по този начин. Футболът е просто част от моя свят. Трябва да бъдем деликатни. Това е борба, в която всички участваме. Ако изиграем оставащите девет мача от този сезон, ще бъде добре за всеки от нас. Ще бъде добре за футбола, за Премиър лийг. Бих желал да мисля, че футболът в никакъв случай не се играе при закрити врата. Камерите ще дадат опция на милиони да гледат тези мачове, тъй че даже някой ден да излезем пред празни трибуни, в действителност въобще няма да е празно ", добави Моуриньо пред " Скай спортс ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР