Днес се изиграха част от четвъртфиналните битки в плейофите на

...
Днес се изиграха част от четвъртфиналните битки в плейофите на
Коментари Харесай

Vitality е на полуфинал у дома, а Heroic успя да отстрани FaZe в Париж

Днес се изиграха част от четвъртфиналните борби в плейофите на последния CS:GO Мейджър. Париж още веднъж бе превзет от гейминг, а денем видяхме куп страсти и оспорвани мачове.

В първия дуел за деня се срещнаха градновете FaZe Clan и Heroic. Първоначално " героите " поведоха с избора на противника си, Nuke, след извънредно равностойна игра и борба до самият завършек на мача. Мартин " stavn " Лунд се оправи мощно с 27 убийства, а от другата страна Робин " ropz " Куул също направи положително показване 25 фрага.

В още една прелестна среща за естонския ас FaZe съумя да отмъкне избора на датчани, Overpass, и да изравни, докарвайки играта до решителен трети мап. Слаба игра на първенеца от Антверпен обаче изгуби основния Mirage и донесе полуфинал на " червено-белите ". които ще срещнат спечелилия от Monte - GamerLegion. Днес те взеха своята серия с 2:1 (16-14, 12-16, 16-6).

Финал за вечерта бе конфликтът сред Франция и Англия в лицето на Team Vitality и Into The Breach. Домакините желаят купата повече от всички, а звездата Матю " ZywOo " Ербо е подготвен на всичко, с цел да завърши CS:GO с трофей. От друга страна изненадата ITB продължава да шокира света на Esport-а с прелестната си игра. 

Първата карта бе Vertigo, определена от британските геймъри. В нея двата отбора демонстрираха мощно първо полувреме, само че като терористи " пчеличките " не оставиха шансове на врага. С най-вече убийства за спечелилите, по 20, се отличиха Лотан " Spinx " Гилади, Емил " Magisk " Рейф и ZywOo. Кай " CYPHER " Уотсън пък поведе статистиката с 26.

Вторият Anubis стартира нерешително за двата тима, само че Vitality се прибра водач на халфа. След равнене от страна на английските гении обаче, схватакта стартира да става все по-драматична. При 10-10 се появи предстоящият воин за " жълите " в лицето на снайпериста ZywOo, който направи куп значими отигравания и сервира съвсем мач пойнт за своите, записвайки и 26 убийства. Малко по-късно француазите се поздравиха и с успеха след 2:0 (16-11, 16-12).

Йоан Иванов

Снимка: blast.tv
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР