Днес се гледа делото срещу бившия зам.-министър Александър Манолев, който

...
Днес се гледа делото срещу бившия зам.-министър Александър Манолев, който
Коментари Харесай

Започна делото срещу бившия зам.-министър Александър Манолев

Днес се гледа делото против някогашния зам.-министър Александър Манолев, който бе упрекнат като подстрекател и помощник, а дъщерята на детегледачката му - Ана Димитрова - че е представяла погрешни сведения пред Държавен фонд "Земеделие ".

Според обвиняването двамата са получили непозволено 380 000 лева,пише Българска национална телевизия

10 съдии от Окръжен съд Благоевград си направиха отказ по делото до момента, тъй като сестрата на Манолев е арбитър в районния съд в Сандански. Да гледа процеса се съгласи арбитър Татяна Андонова, на която обаче се чака Манолев и юристът му Менко Менков да изискат отказ.


"Радвам се, че най-сетне ще има дело, тъй като в правосъдна зала е мястото, където да се гледат обстоятелствата и доказателствата, за това се потвърждавам на един неутрален съд, който ще се съобрази с обстоятелствата, а не с обществените внушения, които бяха направени преди една година ", съобщи Манолев.

"Дали на господин Манолев ще бъде обезпечен неутрален съд, по този начин както изисква Конституцията и Европейската спогодба за отбрана на правата на индивида и главните свободи? До сегашния миг естрада за изява имаше едната среда, която както сподели моят подзащитен с големи внушения, различаващи се от обстоятелствата по делото се опита да осъди авансово господин Манолев ", добави и юристът на някогашния министър Менко Менков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР