Днес се чуха много тези от тази трибуна във връзка

...
Днес се чуха много тези от тази трибуна във връзка
Коментари Харесай

Депутат от ГЕРБ окачестви Бюджет 2020 като „колкото повече, толкова повече“

„ Днес се чуха доста тези от тази естрада по отношение на плюсовете и минусите на бюджет 2020 година Аз ще акцентира малко на позитивната страна на бюджета, тъй като аз виждам прираста. Колкото повече, толкоз повече “.
Това сподели националният представител от ПГ на ГЕРБ Александър Иванов по време на дебата за бюджет 2020 година
Според него доста обстоятелства са били изопачавани. „ Средният размер на пенсията през 2020 година се планува да премине 400 лева и да доближи до 412.28 лева Пак от юли 2020 година минималният размер на пенсията се покачва от 219 лева на 234 лева
От началото на мандата на държавното управление на Борисов минималната пенсия се е повишила с 46 % “, уточни още Иванов.
По отношение на фискалните политики, Александър Иванов посочи, че главните цели на фискалната политика са понижаване на безработицата.
„ И тук има с какво да се похвалим и би трябвало да го прочетем най-достойно. За следващата година рекордно ниски равнища на безработицата. Намяляване и закъснение на инфлацията. Т.е. растежът на приходите, които се бележат в бюджетната сфера и тези на учителите 17 % действително ще бъдат осезаеми върху трудовите хонорари и приходите “, сподели още Иванов.
Депутатът от ГЕРБ посочи, че се резервират ниските ставки на директните налози . Той прикани депутатите да поддържат Бюджет 2020 година, който е повече от настоящето, само че и повече от това, което е имало.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР