Днес състав на Девненския районен съд уважи искането на Районната

...
Днес състав на Девненския районен съд уважи искането на Районната
Коментари Харесай

Кървава семейна свада и закана за убийство във Варненско

 Днес състав на Девненския областен съд почете настояването на Районната прокуратура и дефинира най-тежката мярка за процесуална насила " Задържане под стража " на 58-годишния Милко А.

Мъжът е обвинен за закана с ликвидиране, отправена към брачната половинка му. След 40-годишен брак фамилията се разделило скоро. Мъжът живеел в фамилния дом, а жена му се изнесла в къщата на един от синовете им, които са в чужбина.

На 9 май към 23 часа обвиненият (престъпление по член 144, алинея 3, предложение 1 и 3, по отношение на алинея 1 от НК) счупил прозорец на къщата, в която се намирала брачната половинка му. За да не изпотроши дома на сина им, дамата отключила на Милко да влезе. Обадила се и на сестра си. Пред нея мъжът блъснал два пъти в главата жертвата си и й нанесъл 4 ритника, откакто тя паднала на земята. По време на побоя Милко се заканил да убие жена си.

Жертвата на домашния принудител подала тъжба и здравно удостоверение на идващия ден. Жената приложила и две медицински от предходни побои, които Милко й нанесъл.

Районната прокуратура в Девня задържала за период до 72 часа домашния принудител и внесла искане в съда за взимане на непрекъсната мярка за неотклонение " Задържане под стража ".

Определението, с което съдът наложил най-тежката мярка за процесуална насила на 58-годишния обвинен, предстои на обжалване пред Варненския оръжен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР