Днес със слаб до умерен, в Източна България и северно

...
Днес със слаб до умерен, в Източна България и северно
Коментари Харесай

Времето се затопля, по обяд започва да се заоблачава


Днес със слаб до сдържан, в Източна България и северно от планините до мощен вятър от юг-югозапад ще се придвижва топъл въздух. Преди обяд ще бъде най-вече слънчево, само че от запад облачността, междинна и висока ще се усилва и вплътнява. Привечер на обособени места в западните региони ще превали слаб дъжд. Ще се затопли още и преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 27 и 32 градуса, малко по-ниски - по Черноморието, в София към 27, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за юни и денем още ще се намали.

Над планините ще доминира слънчево време над масивите в западната половина от страната с раздрана, след обяд забележителна междинна и висока облачност. Ще духа мощен, по билата краткотрайно и плевел югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 19 градуса, на 2000 метра – към 13.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан до мощен югозападен вятър. Максимални температури на въздуха: 23-28 градуса. Температурата на морската вода е 17-19. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР