Днес са поредните номинации в Къщата, които за първи път

...
Днес са поредните номинации в Къщата, които за първи път
Коментари Харесай

Ваня отново избухва, този път заради Ричард

Днес са следващите номинации в Къщата, които за първи път ще се проведат без най-номинирания съквартирант този сезон, Валентин Кулагин. Единствен Ричард може да е спокоен, тъй като още веднъж е собственик на щита на SDI, само че това няма да го избави от гнева на Ваня Костова.

Ще забележим ли още веднъж тактики на участниците или случките в Къщата са по-силни и номинациите ще са подчинени на протичащото се вътре, следва да забележим тази вечер от 21:00 часа.

След изгонването на Кулагин: Ново начало в Къщата

Новите разкрития и думи на съквартирантите един за различен ще внесат безпорядък и нови прочувствени обстановки в Къщата. Според разпоредбите на седмичната задача "Ново начало " грубият език и повишението на звук са неразрешени, до момента в който искреността и доброжелателността са главно условие. В задачата "Дилемите на добротата " през вчерашния ден на съквартирантите им бяха разкрити мненията и оценки едни за други и през днешния ден откровенията не престават да се разпростират. В задача "Стаята на покаянието " пък ще забележим изповедите на жителите на Къщата към феновете на NOVA.

В каква обстановка се оказаха Стефан и Мира, по какъв начин одобри думите на Ричард по собствен адрес Розмари и кои ще са тазседмичните номинирани за изпъждане ще разберем през днешния ден в 21:00 часа в ефира на NOVA.
Мистериозната Розмари, която влезе в къщата на VIP Brother
Младото момиче е най-непознатият участник в сезона, само че бързо си завоюва благосклонностите както на публиката, по този начин и измежду съквартирантите.
instagram.com/i.am.rosemarie 11 чифта обувки, които ще ви се прииска да...изядете Най-красивите тоалети на Мелания от европейската обиколка Двете противоположни лица на една суперзвезда Пипа Мидълтън и препоръките й за бременни Антония Петрова чака наследник Какво да засадим в градината през октомври
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР