„Днес с помощта на тази атака ние всъщност лишихме Черноморския

...
„Днес с помощта на тази атака ние всъщност лишихме Черноморския
Коментари Харесай

Украински удар по Змийския остров: Русия беше лишена от очи и уши

„ Днес благодарение на тази офанзива ние в действителност лишихме Черноморския флот на Руската федерация от опцията да управлява акваторията, където минават главните търговски пътища за интернационално мореплаване. Това значи островът на змията. А също и да управлява акваторията в непосредствена непосредственост до нашето крайбрежие. Това беше значимото за тази офанзива ", сподели той.

Според специалиста Черноморският флот на Руската федерация „ през днешния ден е лишен от очи и уши “.

„ И в този момент се оказва, че във евентуалната зона на заличаване на комплекс „ Харпун “, който е на 300 км от нашето крайбрежие, Черноморският флот няма преимущество “, акцентира Жданов.

" Единственият вид за десантиране на войски на нашия бряг е приближаването с огромни и дребни десантни кораби. Днес Руската федерация към този момент няма такава опция ", сподели той.

На 21 юни стана известно, че въоръжените сили на Украйна са направили ракетна офанзива против позициите на съветските нашественици на остров Змейни в Черно море.

" С помощта на разнообразни сили и средства за заличаване беше нанесена съсредоточена офанзива против Змийския остров, при която това, което руснаците гордо назоваха островен гарнизон, има обилни загуби. Военната интервенция продължава и се нуждае от осведомително безмълвие до приключването й ", заяви оперативното командване. „ Пивден “.

По време на офанзивата въоръжените сили на Украйна удариха системата за противовъздушна защита Pantsir S1, радарна станция и противников транспортни средства. Появи се и сателитна фотография с следствията от удар по позициите на нашествениците.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР