Днес руският президент Владимир Путин ще разговаря за 17-и път

...
Днес руският президент Владимир Путин ще разговаря за 17-и път
Коментари Харесай

Пряката линия с Владимир Путин понякога е последен шанс човек да си реши проблема

Днес съветският президент Владимир Путин ще беседва за 17-и път в директен ефир с жителите на Русия. Фактически това е огромно социологическо изследване измежду популацията за това какво го вълнува, по какъв начин се работи по плановете с федерално значение и какви са пропуските на локалните управляващи. " Пряката линия " с президента от време на време е финален късмет човек да си реши казуса, написа в. " Росийская газета ", представен от Българска телеграфна агенция.

Предаването ще се излъчва по-специално от съветските малките екрани " Первий ", " Россия 1 ", " Россия 24 ", " НТВ ", " ОТР ", " Мир ", радиата " Маяк ", " Вести FM " и " Радио России ". Владимир Путин от два дни напълно се е посветил на подготовка за програмата. Кремъл посочи, че времето, през което президентът ще беседва с народа, не е лимитирано авансово. От 2007 година " директната линия " всякога трае над три часа, показва изданието.

По данни на телевизия " Россия 24 " към подписването на броя към този момент са били получени над един милион въпроса към съветския водач. Много от тях засягат обществени проблеми като медицината, комуналното стопанство, образованието, околната среда, прибавя вестникът. Сред най-популярните послания до Путин той изброява недоволства от дълги опашки при лекарите, дефицит на медици в провинцията и порутени жилища, молби да се спре изсичането на гори, въпроси за пенсиите и заплратите в Русия. Въпроси може да се задават до последната минута от програмата - по-специално посредством уеб страницата moskva-putinu.ru и обществените мрежи ВКонтакте и Одноклассники. Московският официоз дава обещание всички те да стигнат до Владимир Путин.

Повечето поданици на Русия ще наблюдават директния разговор на президента с жителите на страната. Путин ще продължи да се готви за предаването до самото си излизане в ефир, написа " Известия ".

Според анкета на центъра ВЦИОМ близо 75 на 100 от популацията ще наблюдават по един или различен метод " директната линия " и единствено 10 % въобще няма да го създадат. По-рано бе обявено, че най-краткото позвъняване в колцентъра на предаването е траяло 7 минути, а най-дълготрайното - 4 часа и половина, прибавя всекидневникът.

Миналата година хората в Русия имаха опция да видят по какъв начин губернатори и министри дисциплинирано седяха пред камерите и с напрежение чакаха въпроси и нареждания онлайн, напомня на уеб страницата си съветското радио " Бизнес ФМ ".

Тази година също се появи нов детайл. Въпросът още не е заложен директно на президента, не е прозвучал по време на " директната линия ", а управляващите към този момент реагират. Така президентът ще получи опция да отвърне на питащия, че казусът му е решен и в отговор той ще може единствено да сипе благодарности.

Излиза, че годишното другарство на президента с народа е като че ли обособена, стояща над всички държавна институция, която по магичен метод, като в приказка, заменя за един ден всички останали държавни институции. Които така или инак не си гледат работата в паузите сред " директните линии ", щом се постанова хората да пишат на президента за проблеми, най-често лесни за решение даже на най-ниското, на общинско равнище, заключава " Бизнес ФМ ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР