Днес "Ромпетрол" откри най-новата си бензиностанция в страната. Обектът в

...
Днес "Ромпетрол" откри най-новата си бензиностанция в страната. Обектът в
Коментари Харесай

Ромпетрол отвори нова бензиностанция в Асеновград

Днес "Ромпетрол " откри най-новата си бензиностанция в страната. Обектът в Асеновград е напълно изпълнен по най-модерната идея на марката с фокус върху качеството на ресторантската част - "HEI ". "Ромпетрол България започва през 2017 година амбициозна стратегия за развиване, рационализация и разширение на мрежата. Ние растем, с цел да даваме на повече клиенти опцията да употребяват нашите високо- качествени горива и услуги. Концепцията "HEI " носи добавена стойност на нашето предложение към клиентите - в този момент представяме доста повече от качествено гориво ", сподели господин Жанибек Нугертаев, общоприет управител на "Ромпетрол България " ЕАД.
Бензиностанциите "Ромпетрол " са известни с качественото гориво, което оферират в цялата страна - марката горива на "Ромпетърол Efix " е измежду най-високо оценените на пазара. Сега се стремим да изведем преживяването на клиента на последващо равнище. "HEI " е модерната идея за заведения за хранене на бензиностанции Ромпетрол, която има за цел да задоволи потребностите от извършване на покупки и хранене. Нашите клиенти могат да сграбчен вкусна пауза в новия ресторант "HEI ", без значение дали бързат или имат повече време за отмора.
Плановете на "Ромпетрол " за развиване през идващите години включват увеличение на броя бензиностанции в основни градове и местоположения, паралелно с цялостното ребрандиране на мрежата. Почти 50% от обектите към този момент са външно ребрандирани, с цел да предложат по-добро прекарване и услуги на клиентите. 
По мотив откриването на най-новата бензиностанция "Ромпетрол " в Асеновград до края на декември 2017 година всеки клиент, който зареди минимум 25 литра бензин или дизел, може да се наслаждения на гратис кафе и прясно изпечен кроасан, комплимент от "Ромпетрол ". Обектът се намира на бул. "България " №68.
"Ромпетрол България " е част от KMG International Group, един от най-големите марки с генезис Румъния, с място измежду супербрандовете в Европа. С към 6 000 чиновници в 11 страни, KMG International е благосъстоятелност на националната петролна и газова компания на Казахстан - KazMunayGas. В Румъния KMG International има една от най-големите и най-модерни рафинерии в Черноморския район - "Петромидия Наводари ", с потенциал на пречистване от 5 милиона суровина годишно. KMG International има и рафинерията Вега в Плоещ - производител на специфични разтворители и единственият производител в страната на N-хексан, битум, полимери. 

Мрежата на групата включва над 1 000 точки на продажба в Румъния, Молдова, Грузия и България, както и във Франция и Испания посредством веригата Dyneff - партньорство с китайската компания CEFC China Energy Limited 51% / 49%. "Ромпетрол България " ЕАД има дейна мрежа от 54 бензиностанции в цялата страна. Дружеството продава на клиенти в България качествени горива по европейски стандарти, създадени в рафинерия Петромидия. Компанията се стреми към интензивно развиване през идващите години, в това число разширение на мрежата и непрекъснато възстановяване на качеството на обслужване. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР