Днес рожден ден празнува Кристина Белчева – прекрасната актриса и

...
Днес рожден ден празнува Кристина Белчева – прекрасната актриса и
Коментари Харесай

Edna вдъхновяваща дама на 64: честит рожден ден на Кристина Белчева

Днес рожден ден чества Кристина Белчева – прелестната актриса и брачна половинка на обичания артист, композитор, стихотворец и режисьор Михаил Белчев.

Кристина е родена през 1960 година в София и приключва актьорско майсторство в НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “. Тя е актриса и певица, само че за свое най-голямо предопределение счита ролята си на брачна половинка и майка.

Работила е като водещ предаването " Часът на думите " в БНР, учител по актьорско майсторство за НМА " Панчо Владигеров ", както и на сцената на Младежки спектакъл " Николай Бинев " и Драматичен спектакъл Ловеч.

Днес Кристина е Главен специалист в Дирекция " Култура " на Столична община и взе участие интензивно в подготовката на концертите, които с Михаил Белчев провеждат.



След като приключва ВИТИЗ, Кристина работи в театъра в Ловеч и там общи другари инцидентно я срещат с бъдещия ѝ брачен партньор. Той е с 14 години по-голям от нея, само че любовта пламва незабавно.
 image2_16x9.png Седмичен хороскоп за 11 - 17 март: избягвайте да вършиме прибързани избори На фокус
Оттогава двамата са неразделни. И до през днешния ден се радват на хармонични връзки, тъй като доста си наподобяват и в множеството случаи просто са на едно мнение.

През 1987 година се женят и двамата не престават да бъдат едно от най-вдъхновяващите артистични фамилии у нас. Кумове на църковната женитба на двойката са именитият композитор и артист Хайгашод Агасян и брачната половинка му Мари.

„ В такова време живеем, в което е значимо да имаш до себе си индивида, на който да разчиташ “, споделя Кристина в предаването „ На кафе “ преди няколко дни. Според нея през днешния ден повече от всеки път всички ние имаме потребност от добрина и любов.

И двамата с Михаил са безапелационни, че няма формула за щастливо семейство и дълъг брак.

И въпреки всичко Кристина знае една непреходна истина: „ Когато обичаш колегата си повече от себе си, няма метод да не оцелее любовта. “



Прекрасното семейство Кристина и Михаил Белчеви ще зарадват феновете на красивата българска музика със своя концерт „ Пак ще се прегърнем “ на 22 март в НДК.

„ Музикално-поетична прегръдка “, по този начин тя разказва идното музикално събитие.

В концерта присъединяване ще вземат обичани наши реализатори като Веселин Маринов, Фондацията, Богдана Карадочева, Маргарита Хранова, Мария Илиева, Кристина Димитрова и доста други.

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР