Днес рожден ден празнува голямата ни звезда Лили Иванова. От

...
Днес рожден ден празнува голямата ни звезда Лили Иванова. От
Коментари Харесай

Скандал! Ето колко години навършва днес Лили Иванова!?

Днес рожден ден чества огромната ни звезда Лили Иванова. От сутринта познати и непознати натрупат честитки към обичаната си певица. Но какъв брой години навършва през днешния ден Примата на естрадната музика?

Официалната версия е, че през днешния ден Лили Иванова има празник - навършва 80 години. Има обаче доста конспирации по отношение на точната година на раждане. Навсякъде Лили тръби, че е 1939 година, само че това не е тъкмо по този начин.



Най-категоричната версия за промяната на паспортните данни на естрадната прима е поддържана не от какъв да е, а от нейния трети брачен партньор Янчо Таков. " През 1973 година Лили трябваше да замине за фамозния фестивал във Виня дел Мар в Чили. Според условията на уредниците имаше възрастово ограничаване, което забраняваше на реализатори над 31 години да вземат участие. Лили беше на 34 тогава. Затова нашите служби се погрижиха да поправят нейното ЕГН и я подмладиха с 4 години ", признава той в свое изявление.



Друга версия популяризира жена от Каспичан, която е била състудентка на примата в Института за медицински сестри във Варна. Според нея на 24 април Лили ще означи 81-и рожден ден.

На друго мнение е духовник от Русенската епархия, към която спада родният град на звездата. Духовникът е надълбоко убеден, че тя е родена през април 1936 година Има и още няколко тайни теории за същинската възраст на Примата.



Остава си цялостна тайнственост на какъв брой години става през днешния ден изпълнителката на " Ветрове ", написа show.blitz.bg. Със сигурност обаче не чества празник през днешния ден. Минала го е този миг, само че никой не знае преди 1,2,3 или повече години. Самата Лили има комплекс от възрастта си, защото прохожда на сцената трансферирала 30-те, до момента в който колежките й тогава са млади, едвам минали 20-те.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР