Днес рожден ден има една от най-забележителните попдиви в историята

...
Днес рожден ден има една от най-забележителните попдиви в историята
Коментари Харесай

Никол Шерцингер на 44: Екзотичната красавица, която омагьоса света с невероятния си глас

Днес рожден ден има една от най-забележителните попдиви в историята - Никол Шерцингер! Екзотичната хубавица навършва тъкмо 44 година, само че за нея възрастта е просто цифра.

Американската поп и R&B певица с право се смята за една от най-атрактивните изпълнителки от света на музикалния шоубизнес.



През май 2003 година Никол се причислява към тогава към момента кабаретната група The Pussycat Dolls, която след това се трансформира в една от най-успешните R&B групи на света. За триумфа ѝ способства освен сексапилната визия на всяка една от изпълнителките, само че и техните зашеметяващи вокални данни.



Завладяващият и кадифен глас на Шерцинер я прави солист на групата и я изстрелва на върха на славата, трансформирайки я не след дълго в един от най-обожаваните актьори на Бродуей.

На 44 години Шерцингер към момента може да се похвали с идеална фигура и съгласно звездата това значително се дължи на нейните гени. Безспорно, извънредно красивия си външен тип Никол дължи на родителите си - татко филипинец и майка, която е половин украинка, четвърт хавайка и самоанка.

Припомняме, че някогашната другарка на най-големия български тенисист Григор Димитров обявява сантименталната си връзка с някогашния американски ръгбист Том Евънс на публично събитие преди години. Двамата са към момента дружно и очевидно се любуват на любовта си.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР