Днес рожден ден има дизайнерката Миглена Каканашева. Носителката на златна

...
Днес рожден ден има дизайнерката Миглена Каканашева. Носителката на златна
Коментари Харесай

МЕГЗ с онлайн изложба на емоциите си по случай 30тата си годишнина - slava.bg

Днес рожден ден има дизайнерката Миглена Каканашева. Носителката на златна игла още не е споделила никакви детайлности по отношение на това дали и къде ще чества.

Тя стартира да приема пожелания от близки и почитателите си от рано сутринта. А самата тя разгласява в обществените си мрежи интернет галерия от свои портрети без грим. На тях могат да се видят луничките на дизайнерката и всички дребни и същински елементи по лицето ѝ. В типичната си неподправеност, на всеки портрет Мегз показва различа страст - наслада, любознание, съмнение, яд, паника. Под фотосите тя е добавила малко и откровено обръщение, което предаваме без редакторска интервенция:

“Аз на 30 не съм бранд, компания, идея, цел или фантазия. А Миглена. Давам, взимам, сътворявам и обичам с цялото си сърце. Вече пребивавам и съм толкоз задоволена и горда от индивида, в който се трансформирам.

Намерих в себе си любовта, приемането, възхищението и грижата, които постоянно търсех на открито. Щастлива съм! Нека аз, фамилията ми и всички бъдем преди всичко здрави. Нека Бог още дълги години пази неизчерпаемата ми сила и ми разреши да отварям и обуздавам от ден на ден от нея. Благодаря на всички за прелестните пожелания. Нека се връщат към вас и фамилиите ви по 23455 ❤️ "
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР