Днес решихме да Ви запознаем с едно актуално и изгодно

...
Днес решихме да Ви запознаем с едно актуално и изгодно
Коментари Харесай

„Комфорт“ ООД Ви предлага изгодни условия за покупка на имот. Плащате 20% сега, останалите на АКТ 16

Днес взехме решение да Ви срещнем с едно настоящо и преференциално предложение на строителна компания „ Комфорт “ ООД.

„ Комфорт “ ООД реши да разгласи за своите клиенти специфични условия при покупката на жилище. Плащате в този момент 20% от сумата на жилището, останалата част при въвеждане на обекта в употреба.

Предложението важи за всички обекти на компанията: в кв. Чайка, в регион Чаталджа и в кв. Възраждане.

Тази скица дава цялостна сигурност на клиентите, защото на процедура Вие единствено резервирате своя парцел, до момента в който се строи и го закупувате, откакто към този момент е получил позволение за прилагане.

 

С няколко думи ще Ви разкажем за „ Комфорт “ ООД.

Фирмата започва активността си на 1 декември 1989 година и съвсем тридесет години е одобрен водач в строителния отрасъл както в гр. Варна, по този начин и в цяла България. " Комфорт " ООД е вложител и реализатор на жилищни здания, хотели, административни, публични и промишлени здания на територията на цялата страна. Стъпвайки върху стабилната основа на добития опит, можем да бъдем сигурни, че „ Комфорт “ ООД има нужните знания и благоприятни условия, с цел да дават артикул с високо качество и напълно съгласуван с условията и самостоятелните потребности на Вас- клиентите.



В идващите редове ще Ви срещнем с плановете, в които може да се сдобите със своя желан дом.

 

Жилищен комплекс ситуиран на ул. Никола Вапцаров в кв. Чайка



Комплексът ще е неповторим за града ни и е се състои от три взаимопресичащи се тела, като върху първото, паралелно на ул. " Никола Вапцаров " пететажно тяло, застава блок две, който в противоположната си страна пресича панорамното седемнадесететажно тяло. Тази стъпаловидна конструкция приключва на петдесет и пет метра над земята, откъдето в действителност идва и името на постройката.

 

Жилищна постройка на ул. Братя Бъкстон

На разположение за клиентите са планувани три обособени входа, функционални жилища, чудесни капиталови обекти с добра възвръщаемост и изискана визия. Сградата предлага на бъдещите си притежатели опция за избор от 105 жилището на разнообразни етажи – двустайни, тристайни и четиристайни с квадратури от 72 до 274 кв.м. Основната част от тях са с ревю изток, запад и юг, като на високите етажи се разкрива панорама към града.

 

Жилище нокмплекс в кв. Възраждане пред АКТ 14



Комплексът е планиран с визия за съвременно градско жилище. В него актуалният човек ще си обезпечи удобен и комфортен дом в качествена среда, като същевремно ще резервира връзка с града и неговите улеснения.

В границите на комплекса са планувани 1000 кв.м парк c мaкcимaлнo мнoгo зeлeнинa, двoр c aлeи, пeйки и пространство за игра за най-малките жители.

Повече информация за комплекса може да получите и на място в изнесен офис пред обекта на ул. Ана Феликсова.

За повече информация позвънете на телефон 052/ 600 458

 

*публикация
 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР