Днес решихме да Ви представим един по-различен проект на строителна

...
Днес решихме да Ви представим един по-различен проект на строителна
Коментари Харесай

Casa Del Mare- сграда на метри от плаж Кабакум, гр. Варна


Днес взехме решение да Ви представим един по-различен план на строителна компания Комфорт ООД - Жилищна постройка.

Комплексът предлага избор сред панорамни жилището от няколко типа – двустайни и тристайни, както и включени паркоместа. Имотите са подобаващи, както за инвестиция, по този начин и за целогодишно прилагане.

Сградата е разположенав превъзходен регион на първа линия от плажКабакум. Намира се наоколо до няколко закътани плажа, до Варненския Свободен Университет и на 4 км от курортите „ Златни Пясъци “ и Св. „ Константин и Елена “. Намира се близо до центъра на град Варна, в регион известен със своите красиви пясъчни плажове и живописни залези. Разположеният на спокоен скат комплекс е заобиколен от зеленина и плаж. Районът се отличава и с отлични транспортни връзки и разнородни места за забавление.

 e проектирана с голям брой орнаменти по фасадата, огради и парапети от ковано желязо, богато озеленена територия с десетки типове растения. При строителството са употребявани единствено материали с най-високо качество от реномирани международни производители.

Концепцията на Casa Del Mare е ориентирана към вниманието освен на качеството на строителството, само че и на безупречната хармония. Това може да забележите в обзаведените жилища, които са изпипани до последния подробност.Всеки от предоставените жилища е оборудван с вградена кухня, елктрически уреди, климатици и стилно и елегатно обзаведени бани.



От всеки апартамент се разкрива прекрсна морска панорама спираща дъха.

Имотите са подобаващи, както за инвестиция, по този начин и за целогодишно прилагане.



За повече информация, може да заповядате на място в офиса на Комфорт ООД на бул.8-ми Приморски полк №50 или да позвъните на телефон 052/ 600 458

*публикация

 

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР