Днес Регионалният Изпълнителен Директор на Generali CEE Holding, Лучано Чирина

...
Днес Регионалният Изпълнителен Директор на Generali CEE Holding, Лучано Чирина
Коментари Харесай

Generali представи в София регионалната си стратегия за развитие

Днес Регионалният Изпълнителен Директор на Generali CEE Holding, Лучано Чирина посети София, с цел да презентира тактиката на Група Generali за района. Заедно с Данчо Данчев, Главен Изпълнителен Директор и Председател на УС на Дженерали Застраховане АД, те начертаха основните цели на компанията и групата за идващите три години.

Generali си е сложила амбициозна задача със тактика - Generali 2021, която ще форсира растежа и ще донесе отлични резултати. Основната упоритост е да станат сътрудник за цялостен живот на своите клиенти, предлагайки новаторски и персонализирани решения, с помощта на чудесно развитата им мрежа.

Generali e компания с дълга история и забележителен опит в застрахователния бизнес. Фокусът ще е върху клиентите на дребно, както и дребните и междинни предприятия, цифрова промяна и уговорката ни за стабилно развиване.

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group, която е самостоятелна италианска група,създадена през 1831 година със мощно интернационално наличие. Тя е измежду водещите застрахователи в международен мащаб и е показана в над 60 страни, с общ премиен доход, надхвърлящ €68 милиарда през 2017 година С над 71 000 чиновници по целия свят и 57 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 година Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в международен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата действа посредством районния си офис в Прага - Austria, CEE & Russia Regional Office като в 12 страни е една от първите три застрахователи в района.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР