Днес ракът е една от водещите причини за смърт в

...
Днес ракът е една от водещите причини за смърт в
Коментари Харесай

Внимание: Това се случва на всяка жена, но може да вещае рак!

Днес ракът е една от водещите аргументи за гибел в международен мащаб. Например в Канада 30% от всички смъртни са поради рак. Това е повече от всичко друго.

Много представителки на нежния пол се срещат със гибелта точно поради рак на яйчниците. Какво тъкмо съставлява той обаче?

Когато туморите се появяват в клетките на яйчниците истанат злокачествени, поражда рак на яйчниците. Този тип рак се назовава " безмълвен палач " заради неналичието на признаци и сложна диагноза, написа jenata.blitz.bg

Въпреки че най-често тази болест се появява при дами след менопаузата, от ден на ден случаи стартират да се появяват и измежду дами на възраст 30-40 години и даже по-млади.

Проучванията във Англия демонстрират, че ранното разкриване на рак може доста да усили възможностите ви за оцеляване, по тази причина е значимо да обръщате внимание на вашето тяло и да посещавате постоянно доктор.

Факт е, че ракът на яйчниците е спокоен палач и не мъчи, той безшумно просто ви убива. Понастоящем няма благонадежден тест, който да го открива.

Друг проблем е, че доста от признаците са присъщи и за други болести, такива като синдром на раздразнени вътрешности, оставяйки тумора на ранен стадий недиагностициран.

Нови проучвания демонстрират, че има признаци и признаци на ранните стадии на рак на яйчниците. Жените би трябвало да бъдат деликатни и да са наясно с тези сигнали.

В идващите редове ще откриете четирите признака на това подло заболяване, за които е нужно деликатно да следите.

Постоянно отичане

Ако забележите непрекъснато и постоянно отичане (което продължава повече от три седмици), това може да е симптом за повишаване на туморите.

Болка в долната част на корема и в таза

Помислете за всички области, в които сте чувствали менструални болки - долната част на корема, тазовата област, може би даже долната част на гърба.

Въпреки, че болката по време на менструацията е естествена, то непрекъснатата болежка, която продължава дълго време след прекосяване на менструалния интервал (отново 3 седмици или повече), може да е симптом на рак на яйчниците.

Това е изключително значимо за дамите в пременопаузен интервал, които могат елементарно да ги объркат с болежка с менструация.

Намален вкус / бързо възприятие за задоволеност

Ако забележите доста намаляване на апетита за повече от 3 седмици, говорете с Вашия доктор.

Това може да е симптом за редица проблеми със стомаха и червата, само че това също може да е признак на рак.

Повишено уриниране

Ако сте доста по-склонни да посещавате дамската стая, макар че не пиете повече течности, в сравнение с преди, или сте добре и ненадейно незабавно би трябвало да пишкате, може да имате рак на яйчниците в ранните стадии.

Всички тези признаци елементарно могат да бъдат комплицирани а проблеми и болести на стомашно-чревния тракт.

Ако забележите някой от тези признаци и не сте ги имали преди този момент, е значимо да наблюдавате тяхната периодичност.

Ако признаците не изчезнат след 3 седмици или повече, посетете Вашия доктор, с цел да ревизирате за рак на яйчниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР