Днес работната среда е по-динамична от всякога, а значението на

...
Днес работната среда е по-динамична от всякога, а значението на
Коментари Харесай

Ролята на акустиката в съвременните работни пространства

Днес работната среда е по-динамична от всеки път, а смисъла на положителната звучност придобива все по-осезаеми размери. Докато бизнесите се стремят да построяват офиси с отворен проект за поощряване на колаборацията и гъвкавостта, ръководството на равнищата на шума и обезпечаването на мира са станали основни. Иновативните акустични решения на RFG, които може да разгледате на уеб страницата или в някой от десетте шоурума на марката в цяла България, са в центъра на разрешаването на тези проблеми. Гамата от шумоизолиращи артикули на RFG е създадена по този начин, че да усъвършенства спокойствието и тишината в работните пространства и, по този метод, да увеличи продуктивността и удовлетвореността на чиновниците.

За кого е значима тишината на работното място?

Краткият и простоват отговор е – за всекиго. Независимо дали работите в прът център, където равнището на шума е извънредно високо, или в пространно помещение с дребен екип, тишината е от основно значение за сполучливото осъществяване на професионалните действия. За да може да се концентрирате над дилемите си и същински да се откъснете от разсейващата заобикаляща среда в офиса, заложете на акустични решения. В взаимозависимост от задачата, за която ще бъдат употребявани и пространството, с което разполагате, може да изберете сред панели в разнообразни форми и цветове, шумопоглъщащи загради или звукоизолирана кабина. В RFG ще откриете богато многообразие от артикули за основаването на тиха и удобна офис среда.
 звучност RFG
Край на разсейването от несъразмерния звук

Един от главните проблеми в актуалния офис дизайн е по този начин нареченото „ звуковото замърсяване “. Прекомерният фонов звук, от страничните диалози до бръмченето на офис машините, може доста да наруши концентрацията и да понижи общата работливост на екипа. Проучванията демонстрират, че чиновниците в незадоволително оборудвани пространства от акустична позиция изпитват по-високи равнища на стрес и по-ниска работна задоволеност. дейно понижават тези разсейвания, като всмукват звука и основават по-тиха, по-съсредоточена работна среда, която разрешава на чиновниците да се съсредоточат върху дилемите си без непотребен стрес.
 звучност RFG
Поверителност в open space офисите

Въпреки че офисите с отворен дизайн неоспоримо предизвикват екипната работа, въпреки това те не са задоволително ефикасни за даването на задоволително дискретност за конфиденциални диалози или съсредоточена работа. Липсата на акустична обособеност може да докара до понижаване на откритата връзка и увеличение на рестриктивните мерки при говорене измежду членовете на екипа. Акустичните мебелни решения на RFG, в това число бюра с преградни панели, абсорбиращи звука и кабини за уединени диалози на четири очи (или уши), разрешават чувството за независимо кътче в отворения офис. По този метод се подсигурява спокойствието на чиновниците при динамична връзка, като в същото време се резервира поверителността на полемиките, които не би трябвало да стават предмет на висок глас.
 звучност RFG
Свеждането на ехото до най-малко

Освен, че е досадно и неприятно, несъразмерното ехтене в работната среда насища ненужно. Подходящо решение на този проблем е гамата от акустични панели за тавани и стени. Освен че правят отлична работа в намаляването на ехтежа и непотребния звук, тези артикули са проектирани с атрактивен дизайн и могат да се трансфорат в забавна и вдъхновяваща част от интериора на офиса. Изберете модел, съгласуван със стила на офис пространството, и прибавете щипка екстравагантност или затвърдете класическата визия на помещението.
 звучност RFG
Ролята на акустиката в оформянето на ефикасни и спокойни работни пространства е неоспорима. Докато бизнесите не престават да построяват по-отворени и колаборативни офис интериори, нуждата от висококачествени шумопоглъщащи решения става все по-голяма. RFG подхожда към проектирането на своите мебели по едно и също време с дизайн, идващ последните трендове, и функционалност, гарантираща понижаване на напрежението и разсейващите фактори в офиса.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР