Днес производителят на нишови луксозни хиперавтомобили Koenigsegg обяви, че компанията е разпродала

...
Днес производителят на нишови луксозни
хиперавтомобили Koenigsegg обяви, че
компанията е разпродала
Коментари Харесай

Koenigsegg разпродаде Jesko. Производството започва след година и половина

Днес производителят на нишови луксозни хиперавтомобили Koenigsegg разгласи, че компанията е разпродала цялата предвидена квота на напълно новия си модел Jesko.

От Koenigsegg анонсират, че в компанията са постъпили предварителните частични плащания за всичките 125 екземпляра на Jesko, а 83 от колите са били разпродадени още преди началото на международното изложение в Женева, където моделът отбеляза международната си премиера.

От Koenigsegg споделят, че производството на ще стартира в края на следващата година, като дневно ще се сглобява единствено по един образец на колата. Клиентите могат да избират между две съществени версии на автомобила- Track или Top Speed, като без значение от избора, собствениците му ще могат да го използват изцяло свободно по световните пътища.

Новото хипер предложение Koenigsegg Jesko е оборудвано с петлитров, V-образен, осемцилиндров мотор, който е в състояние да генерира максимална мощност от 1280 конски сили при приложимост на стандартно гориво и 1600 конски сили при зареждане с E85.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР