Днес приключи съвместната игра на Монте Мюзик и Marica.bg, в

...
Днес приключи съвместната игра на Монте Мюзик и Marica.bg, в
Коментари Харесай

Ето кои са късметлиите в играта на Марица

Днес завърши взаимната игра на Монте Мюзик и Marica.bg, в която участниците могат да завоюват светеща гривна за шоуто на Графа на 31-ви май на Античния спектакъл в Пловдив или сбирката " Концерт на Графа в Арена Армеец " - DVD. Дискът включва целия концерт, вдигнал на крайници 14 000 души, както и кино лентата " Зад кулисите ". Всичко това със специфичен подпис от обичания реализатор. В премиум сбирката е включен и аудио CD с осъществяванията на част от песните от Арена Армеец, плюс брошура със фотоси от шоуто.

За да вземат участие в лотарията, всички искащи трябваше единствено да харесат Facebook страницата на вестника и да отговорят на анкетния въпрос като коментар под обявата ни:

Кой е първият град от националното турне на Графа през 2018 година?

Верният отговор е Пловдив.

Ето и техните имена по метода, по който са регистрирани в обществената мрежа:

Zornitza Darkova

Мариела Чипова

Малинка Христова

Тодоров Тони

Благодарим на всички взели участие и честито на спечелилите! Очакваме щастливците, чиито имена бяха изтеглени, да вземат своя подарък от редакцията на вестника персонално или посредством авансово посочен собствен представител до края на работния ден в сряда, 30.05.2018 година

Вестник „ Марица “ Ви пожелава едно незабравимо преживяване и чака Вашите разкази и усещания след концерта!

Играта е част от поредицата начинания, с които медията цели да зарадва своите читатели и да им благодари за тяхната преданост и поддръжка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР