Днес приключи Откритото Първенство на Чехия за младежи и девойки.

...
Днес приключи Откритото Първенство на Чехия за младежи и девойки.
Коментари Харесай

Ивана Симеонова завърши осма в Чехия

Днес завърши Откритото Първенство на Чехия за младежи и девойки. Състезателката на Про Голф Спортен Клуб и националния тим на България приключи на влиятелната 8-ма позиция, откакто след първите два кръга бе в челната тройка.
Предвид високото равнище на шампионата, това класиране ще донесе сериозен актив от точки за европейската ранклиста и ще придвижи българката с най-малко 100 места напред.
Играта на Ивана бе на високо равнище и през последния кръг, само че поредност от малшансове я извадиха от челната тройка. Първата дупка бе изиграна перфекно и донесе един удар под пара в скокартата на националката ни. От 3-та дупка обаче започнаха несгодите и до края на първата девятка бяха насъбрани 6 спомагателни удара, което оформи резултата на +5.
Втората половина на игрището Ивана изигра със самочувствие, само че все пак малшансът я преследваше на всички места и над 10 пъти за целия кръг топката „ облиза “ ръба на дупките, без да попадне вътре и се постановяваше да бъде довкарвана. Буквално сантиметри деляха българката от положителни игрови позиции през целия ден и това изигра своята отрицателна роля за крайния резултат от 8 удара над пара.
Все отново класирането на Ивана Симеонова е доста положително и се надяваме тя да затвърди положителните усещания от играта си и на Европейското Първенство за дами, където ще вземе присъединяване от сряда идната седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР