Днес при премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
Днес при премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

Обсъждат бъдещето на кабинета на Коалиционен съвет

Днес при премиера Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г би трябвало да се състои Коалиционен съвет. На него огромният сътрудник ГЕРБ и дребният Обединени патриоти ще обсъдят създалата се рецесия след митингите и след оставките в държавното управление.

Както Novini.bg заяви Борисов изиска оставките на трима министри, с цел да отпадне подозрението, че ГЕРБ е обвързана с Движение за права и свободи. Така с властта ще се разделят финансовият министър Владислав Горанов  Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 година През 1999 година приключва, вътрешният Младен Маринов  Младен Маринов Младен Маринов е роден на 21 ноември 1971 година в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и министърът на стопанската система Емил Караниколов  Емил Караниколов Емил Караниколов е министър на стопанската система. Роден е на 3 юни 1980 година През 2001 година приключва право в. До решението се стигна, откакто водачът на ГЕРБ приказва с регионалните координати на партията.

В него са включени петте вероятни вид, измежду които е и сформиране на експертен кабинет в границите на настоящето Народно заседание.

Борисов изиска оставките на Владислав Горанов, Младен Маринов и Емил Караниколов

Междувременно ще се дискутират и разновидностите за самото бъдеще на кабинета. Според другите версии са вероятни три разновидността. Очаква се и избор на съмнение идната седмица.

Вчера Борисов разяснява, че обстановката не е приятна. Той акцентира, че би трябвало да се почита правото на протестиращите, само че бил подготвен да се обзаложи, че при предварителни избори наесен и зимата за България ще предстоят сложни дни.

Относно ориста на държавното управление министър председателят съобщи:

"Народът - той дефинира кой, по какъв начин и по кое време да ръководи. Има и принадлежности, които споделят по какъв метод се приключва мандат или се вършат предварителни избори. Само че с фрагментите, които да в президентството … по тази причина доста желая да проговорим тези неща, в това число и с съдружните сътрудници. Ако нямаме проект за непоклатимост, в това число и с опозиционните партии да се контракти какво ще вършим и през останалите месеци… Никой не може да се оправи самичък ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР