Днес, при нелеп инцидент, съдбата ми отне първородния син. Тончо,

...
Днес, при нелеп инцидент, съдбата ми отне първородния син. Тончо,
Коментари Харесай

Бащата на младия мъж, загинал в Хисарско: Ти беше моята опора, винаги ще те обичам!

„ Днес, при безразсъден случай, ориста ми лиши първородния наследник. Тончо, скъпо мое дете, ти беше моята опора, ти беше единствено на 26 и животът беше пред теб. Винаги ще те обичам и ще те диря, до момента в който ориста ни събере още веднъж! “, това написа в обществената мрежа Фейсбук Петър Радев - бащата на Анатоли, който почина при пътен случай край Михилци.

Според предварителните данни, към 14 ч. в неделя, при придвижване в пресечена околност 26-годишният мъж е управлявал нерегистриран кросов мотоциклет, той е изгубил ръководство и е паднал на земята, в резултат на това е получил тежка контузия в региона на главата.

Според непотвърдената към момента информация младият мъж е пробвал мотор, който е считал да купува. Наши източници настояват, че мъжът, дал мотора на Анатоли, към този момент е разпитан от органите на реда. Разпитани са и други хора, за които се счита, че са станали очевидци на кошмарния случай.

Сигналът за случая е получен в РУ-Хисаря и неотложно към мястото е ориентиран екип на полицията и незабавна здравна помощ, които установили гибелта на мъжа.

По информация на GlasNews.bg починалият е от град Баня и е фамилен, има дете, което е на към 3 години.

Бащата на Анатоли се занимава с произвеждане, импорт и търговия с осветителни тела. Анатоли е работил във фабриката на татко си, която се намира на „ Карловско шосе “.

Всички условия, довели до злополуката, се проверяват в границите на формирано досъдебно произвеждане.

В мрежата заваляха съболезнования към почерненото семейство. Анатоли ще бъде заровен в сряда в град Баня. Траурната гала ще стартира в 12:00 часа в локалната черква.

Изказваме откровени съболезнования на околните и фамилията на починалия!

Припомняме, че предишния вторник друг 29-годишен мъж влезе в болница след произшествие край Хисаря. От полицията оповестиха, че той е с заплаха за живота. Според предварителните данни мъжът е управлявал мотоциклет „ ИЖ “ в пресечена околност отвън регулацията на града и при рухване получил сериозна контузия в региона на главата. От осъществената първична инспекция е открито, че мъжът не има удостоверение за правоуправление, а по време на придвижване с нерегистрираното моторно транспортно средство не е употребил защитна каска.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР