Днес президентите на Русия Владимир Путин, на Лаос Тхонлун Сусулит

...
Днес президентите на Русия Владимир Путин, на Лаос Тхонлун Сусулит
Коментари Харесай

Държавните глави на Русия, КНДР и Лаос поздравиха Си Дзинпин по повод преизбирането му за председател на КНР

Днес президентите на Русия Владимир Путин, на Лаос Тхонлун Сусулит и севернокорейският водач Ким Чен-ун изпратиха приветствени адреси до Си Дзинпин във връзка преизбирането му на ръководител на КНР.

Путин написа, че преизбирането на Си Дзинпин е знак за високия авторитет, с който той се употребява измежду китайските жители, както и поддръжката за неговата икономическа и обществена политика и отбраната на държавните ползи. Русия цени високо напъните на Си Дзинпин за подсилване на всеобхватното стратегическо партньорство сред двете страни и смята, че с общи старания то ще реализира повече резултати.

Ким Чен-ун показва в адреса си, че преизбирането на Си Дзинпин на ръководител на страната демонстрира високото доверие и поддръжка от ККП, държавното управление и народа. Той показва убеденост, че под негово управление Китай ще реализира нови триумфи, реализирайки в практиката решенията на ХХ конгреса на ККП. Отношенията сред Китай и КНДР ще не престават и ще се развиват с общите старания на двата народа.

Тхонлун Сисулит декларира, че под управлението на Си Дзинпин ККП и страната са осъществили значими триумфи на пътя на социализма с китайска специфичност. Той има вяра, че Китай ще реализира повече резултати във висококачественото си развиване и рационализация в китайски жанр. Той пожелава всеобхватното стратегическо партньорство сред Китай и Лаос да продължи да се развива стабилно и страните да работят дружно за създаване на общественост със споделена орис.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР